Malzemeler,
Lavaşı İçin:
3 Su B. Söke Un,
1 Tatlı K. Yaşmaya,
1 Tatlı K. Tuz,
Aldığı Kadar Su,
İç Harcı İçin:,
2 Tavuk Budu,
1 Kase Mantar,
1 Soğan,
4 Domates,
4 Diş Sarımsak,
Taze Kekik,
Tuz, Karabiber, Sıvıyağ,
Tarif
Lavaşı hazırlarken; bir kabın içine unu, mayayı, tuzu ve aldığı kadar suyu koyun ve yoğurun. Hamuru elde edince orta büyüklükte lavaşlar açın. Sacda pişirin ve üzerlerini yağlayın.
Soğanları ve sarımsakları doğrayın. Tavada yağla kavurun. Domatesleri soyun ve doğrayın. Tavukları ve mantarları da küp küp doğrayın. Hepsini tavaya ilave edip karıştırın. Hazırladığınız lavaşların içine harçtan koyun ve sarın.. Afiyet Şeker Olsun.Kaynak: Nefis Yemek Tarifleri