Goulasch Tarifi

Malzemeler,
500 gram kiyma,
3 sogan,
1 patatez,
2 kucuk ayri renkli dolmalik biber,
yarim cay bardagi sivi yag,
2 domates,
3 yemek kasigi salca,
Tavuk ve cesitli baharatlar,
3 tatli kasigi,
3 cay bardagi su,
1 dis sarimsak,
1 tatli kasigi kekik veya 1 cay kasigi nane,

Tarif
Sogani ince kesin,
patateside rendeleyin domatesi
ve biberi kare kare kesin
Yag kizinca sogani ve biberi icine atin kiymayla kavurun
kiyma kavrulunca domtesi de icine atip salcayla karistirin
Suyu icine ekleyin baharatlarida atinca patetesi icine salin
Kendinize gore tuz ve biber katin ama fazla degil cunku baharat tuzlu
Kaynadiktan sonra sarimsakla 15 dakika kisik ateste bekletin
. Afiyet Şeker Olsun.Kaynak: Nefis Yemek Tarifleri
X